سبزی مفید برای قند خون

لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامین‌ها و املاح است که به‌عنوان منبع پروتئین نیز شناخته می‌شود. در این مطلب به فواید لوبیا سبز اشاره خواهیم کرد.

۲ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه ی بیسکویت دو رنگ خوشمزه

امروز تصمیم داریم طرز تهیه ی یک بیسکویت ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه، با ما همراه باشید. تخم مرغ کامل، زرده تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم سپس آن را در کناری قرار می دهیم.

۳ سال پیش
شیرینی پزی
ادامه مطلب

ترفند‌های جالب آشپزی که آشپز‌ها به آن نیاز دارند

ترفند‌های جالب آشپزی که آشپز‌ها به آن نیاز دارند

آیا می توان یک کف لاته خوب را در خانه درست کرد ، یک طعم دهنده را از مواد طبیعی تهیه کرد و غذا را بدون پخش شدن روغن سرخ کرد؟

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی

طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی

دست‌پخت آذری‌ها بسیار معروف است و تنوع غذایی بالایی هم دارند. خورش هویج یکی از غذا‌های ترش و شیرین لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، عاشق آن می‌شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم. خورش هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام خورش هویج ترکی یا خورش هویج تبریزی می‌شناسند.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه خورشت چغرتمه؛ غذای اصیل شمالی

طرز تهیه خورشت چغرتمه؛ غذای اصیل شمالی

چغرتمه یک خورشت اصیل شمالی‌ست که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد. این خورشت خوشمزه با برنج محلی ترکیبی بسیار عالی می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم یکبار هم که شده این غذا را با برنج ایرانی میل بفرمایید. همچنین می‌توانید از برنج دودی استفاده کنید. در ادامه دستور تهیه‌ای که گیلان کشت برای تهیه این غذا ارائه کرده است را بخوانید.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

راز نگهداری طولانی مدت آرد چیست؟

راز نگهداری طولانی مدت آرد چیست؟

چون آرد مانند جوش شیرین، نمک و یا فلفل نیست که فاسد نشود. این‌ها در هر پستویی سالم می‌مانند، اما بسیاری نمی‌دانند که اگر آرد به درستی نگهداری نشود ممکن است فاسد شود. تمامی انواع آرد‌ها مقداری روغن را درون خود دارند که به واسطه آن فاسد می‌گردند. آرد مانده و فاسد، بوی بد و طعمی تلخ دارد. برای نگهداری طولانی مدت آرد و از بین بردن بوی آرد اقداماتی را نیز می بایست انجام دهیم.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

معرفی بهترین و لذیذترین غذا‌های خیابانی ترکیه

معرفی بهترین و لذیذترین غذا‌های خیابانی ترکیه

یکی از دلایل اصلی مقبولیت غذا‌های خیابانی در کشور، به دلیل پیشینه چادرنشینی مردم ترکیه میباشد. باید در نظر بگیریم که فرهنگ غذا‌های خیابانی مانند معدنی برای کشور ما در جلب توریسم می‌باشد. هر شهر این کشور در هر کوی و برزن عطر و بوی غذا‌های لذیذ و خوشمزه باعث جلب نظر جهانگردان می‌گردد.

۳ سال پیش
غذای خارجی
ادامه مطلب

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. آش گوجه فرنگی طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده آش گوجه فرنگی را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید. در این مقاله از روز ایران به بررسی طرز تهیه آش گوجه فرنگی می پردازیم.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

طرز تهیه آبگوشت کشک؛ برای روزهای زمستانی

طرز تهیه آبگوشت کشک؛ برای روزهای زمستانی

آبگوشت از غذا‌های سنتی ماست که تنوع زیادی داره. آبگوشت ساده، آبگوشت گندم و آبگوشت بزباش از معروف‌ترین انواع این غذای خوشمزه هستن. اما امروز میخوایم در مورد آبگوشت کشک صحبت کنیم. این آبگوشت که با کشک و بادمجان تهیه میشه در لرستان و در شهر اراک مرسوم هست. لر‌ها بهش دوگوله دودارهم میگن.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله)

در این مقاله از سایت روز ایران آموزش طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله) را آماده کرده ایم . هندوانه ابوجهل گیاهی بوته ای است که در شهرهای غربی ایران رشد می کند و در این مناطق ترشی هندوانه ابوجهل یا شپله پر مصرف است. برخی هندوانه ابوجهل را سمی می پندارند ، در حالی که ترشی هندوانه ابوجهل بسیار پر طرفدار است. در این مقاله به معرفی هندوانه ابوجهل (شپله) و طرز تهیه ترشی هندوانه ابوجهل (شپله) پرداخته ایم.

۳ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب