رب انار یکی از چاشنیهای خوشمزه و پرطرفدار است که در تهیه بسیاری از غذاها ازجمله خورش فسنجان، شامی ترش، زیتون پرورده و برخی کبابها از رب انار استفاده میشود. رب انار مثل خود انار بسیار مفید است، به ویژه اگر در تهیه آن از انارهای مرغوب استفاده کنید و در صورتی میتوانید کاملا از این موضوع مطمئن شوید که خودتان رب انار را تهیه کنید.
چیپس یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار در بین سنین مختلف به خصوص کودکان است که بهتر است به شکل بهداشتی و در منزل آماده شود، حال برای تهیه چیپس با طعمهای سرکه ای، فلفلی، کچاپ و … در منزل و به شکل بازاری میتوان از روشهای مختلفی استفاده کرد، در اینجا قصد داریم دستور تهیه چیپس ساده و بدون استفاده از بکینگ پودر را در اختیارتان قرار دهیم.
لوبیا سبز یکی از سبزیجات سرشار از آب، ویتامینها و املاح است که بهعنوان منبع پروتئین نیز شناخته میشود. در این مطلب به فواید لوبیا سبز اشاره خواهیم کرد.
خورش حبشی از غذاهای مجلسی جنوبیها است که بسیار لذیذ است و میتوانید به راحتی آن را درست کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این خورش متفاوت و خوشمزه با ما همراه باشید.
آیا می توان یک کف لاته خوب را در خانه درست کرد ، یک طعم دهنده را از مواد طبیعی تهیه کرد و غذا را بدون پخش شدن روغن سرخ کرد؟
دستپخت آذریها بسیار معروف است و تنوع غذایی بالایی هم دارند. خورش هویج یکی از غذاهای ترش و شیرین لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، عاشق آن میشوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم. خورش هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام خورش هویج ترکی یا خورش هویج تبریزی میشناسند.
چغرتمه یک خورشت اصیل شمالیست که طعم بسیار خوشمزه و تقریبا شیرینی دارد. این خورشت خوشمزه با برنج محلی ترکیبی بسیار عالی میشود. پیشنهاد میکنیم یکبار هم که شده این غذا را با برنج ایرانی میل بفرمایید. همچنین میتوانید از برنج دودی استفاده کنید. در ادامه دستور تهیهای که گیلان کشت برای تهیه این غذا ارائه کرده است را بخوانید.
غذاهای کرهای طی قرنها تغییرات بسیاری کردهاند و این تغییرات زاییده تغییر در وضعیت سیاسی و اجتماعی آنان بوده است، اما در نهایت ریشه در سنتهای کشاورزی و عشایری دارند و مانند بسیاری از کشورهای دیگر، غذاهای کرهای با فرهنگ این کشور ارتباط مستقیمی دارند. بیشتر غذاهای کرهای مثل کیمچی از برنج، سبزیجات (عموما در جنوب) و گوشت تهیه میشوند.
چون آرد مانند جوش شیرین، نمک و یا فلفل نیست که فاسد نشود. اینها در هر پستویی سالم میمانند، اما بسیاری نمیدانند که اگر آرد به درستی نگهداری نشود ممکن است فاسد شود. تمامی انواع آردها مقداری روغن را درون خود دارند که به واسطه آن فاسد میگردند. آرد مانده و فاسد، بوی بد و طعمی تلخ دارد. برای نگهداری طولانی مدت آرد و از بین بردن بوی آرد اقداماتی را نیز می بایست انجام دهیم.
سوپها یکی از بهترین، سالمترین و پرطرفدارترین انواع پیش غذاها محسوب میشوند که هضم آسان و ارزش غذایی بسیار زیادی دارند. یکی از خوشمزهترین و محبوبترین نوع سوپها، سوپ جو است که برخلاف سوپ قارچ نه تنها کالری بالا و چربی زیادی ندارد، بلکه کاملا رژیمی است. به اعتقاد خیلی از افراد طرز تهیه سوپ جو ساده سریع است و با پخت آن میتوان میزهای غذا را رنگیتر کرد.