کد خبر: ۲۷۴ |
۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۸
| |

طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و جذاب

خورش حبشی از غذا‌های مجلسی جنوبی‌ها است که بسیار لذیذ است و میتوانید به راحتی آن را درست کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این خورش متفاوت و خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش حبشی؛ متفاوت و جذاب

روز ایران: خورش حبشی از غذا‌های مجلسی جنوبی‌ها است که بسیار لذیذ است و میتوانید به راحتی آن را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش حبشی:

گوشت ۳۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
رب انار رقیق ۱/۲ پیمانه
شیره انگور ۳-۴ قاشق سوپ خوری
پودر بادام ۱.۵ پیمانه
برگه زردآلو یا قیسی ۵-۶ عدد
آلو خورشتی ۵-۶ عدد
کشمش سبز ۵۰ گرم
ادویه خورشی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نعنا خشک ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۲ حبه
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه و دستور پخت خورش حبشی:

۱. گوشت را خورشی و به اندازه دلخواه برش زده و خوب بشویید. لپه را هم در کاسه‌ای با آب خیس کنید. کره را در تابه یا قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را در آن بپزید، آب کرده و گوشت را همراه با پیازداغ در آن تفت داده و خوب هم بزنید.

۲. لپه را از آب خارج کنید، به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. وقتی که آب‌گوشت گرفته شد ادویه خورشی را به مواد اضافه کرده و کمی با گوشت، پیازداغ و لپه هم بزنید. البته دقت کنید که ادویه خیلی روی حرارت نباشد، چون می‌سوزد، پس باید زود در قابلمه آب بریزید. آنقدر که به اندازه یک بند انگشت آب روی مواد باشد. حالا در قابلمه را بسته، صبر کنید تا گوشت و لپه بپزد. آلو‌ها (برگه آلو، برگه زردآلو یا قیسی) را شسته و حدود یک ربع خیس کنید.

۳. حدود یک ساعت که غذا جوشید، رب انار و شیره انگور را اضافه کنید. کشمش را پاک کرده و به مدت یک ربع خیس کنید. بعد از این مدت بادام پودر شده، آلوها-سیاه و زردآلو- و کشمش را به خورش اضافه کنید. در اینجا می‌توانید نمک، فلفل و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش‌تان مزه‌دار شود.

۴. حالا که همه مواد را در خورش ریختید، حرارت را کم کنید و در قابلمه را گذاشته، صبر کنید تا خورش جا بیفتد یا به اصطلاح به روغن بیفتد. سیر را به شکل دلخواه ریز یا حلقه‌ای خرد کرده و در روغن سرخ کنید. نعنا را هم در روغن یا کره تفت دهید و برای سرو غذا سیرداغ و پیازداغ را روی آن ریخته و تزئین کنید.

ایرنا زندگی

 
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰