طرز تهیه متبل بادمجان، پیش‌غذای لبنانی

طرز تهیه متبل بادمجان، پیش‌غذای لبنانی

«مُتَبَّل بادمجان» یکی از پیش‌غذاهای عربی و معروف لبنانی است که بسیار ساده و سریع تهیه می‌شود و خاصیت زیادی دارد. متبل برای مهمانی‌ها مناسب است و غذایی سبک و مفید برای شام محسوب می‌شود. برای تهیه این پیش‌غذای خوشمزه به این مواد که به راحتی و آسانی تقریباً بیشتر اوقات در هر خانه‌ای موجود است نیاز داریم...

۴ سال پیش
غذای خارجی
ادامه مطلب

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

طرز تهیه واویشکا مرغ؛ تجربه‌ی یک طعم جدید

واویشکا مرغ یک غذای بین المللی و مختص روس‌ها می‌باشد. در جنگ جهانی دوم زمانی که روس‌ها وارد شمال کشور شدند این غذا نیز وارد ایران کردند و به اسم واویشکا مرغ شناخته شد. مواد مورد نیاز برای این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل دلمه، گوجه فرنگی، فلفل سبز، زعفران و آبلیمو است.

۴ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

سوجوک چیست؟ تاریخچه و طرز تهیه سوجوک ترکیه ای

سوجوک چیست؟ تاریخچه و طرز تهیه سوجوک ترکیه ای

سوجوک نوعی فراورده گوشتی تند است که از گوشت گاو یا بره درست میشود. در طرز تهیه سوجوک از ادویه های متنوعی استفاده می شود که طعم و مزه سوسیس سوجوک را عالی می کند. سوجوک ترکیه فراورده ای به شکل سوسیس یا کالباس است. در این مقاله از سایت روز ایران به بررسی سوجوک چیست؟ طرز تهیه سوجوک ، انواع سوجوک ، فواید سوجوک و دیگر مباحث جذاب در مورد سوسیس سوجوک می پردازیم

۴ سال پیش
غذای خارجی
ادامه مطلب

انار شکلاتی؛ شیرینی خوشمزه شب یلدا

انار شکلاتی؛ شیرینی خوشمزه شب یلدا

انار شکلاتی دستور تهیه آسان و طعم بسیار دلچسبی دارد. همچنین دسری متفاوت برای شب یلداست و به دلیل ظاهر زیبایی که دارد گزینه‌ای عالی برای تزئین سفره این شب است. انار شکلاتی با تنها سه ماده غذایی درست می‌شود؛ انار، شکلات تلخ و کمی نمک. همچنین تهیه آن کمتر از نیم‌ساعت زمان می‌برد.

۴ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب

غذاهای گیاهی که بیماری‌ها را از شما دور می‌کند

غذاهای گیاهی که بیماری‌ها را از شما دور می‌کند

واژه فیتوکمیکال ‌ها به مواد مغذی ای اطلاق می‌ شود که از گیاهان گرفته شده اند و می‌ توانند از بدن انسان حفاظت کنند.

۴ سال پیش
غذای ایرانی
ادامه مطلب
  • ۵