روز ایران: اسوتلانا فوس، متخصص تغذیه در روسیه، معتقد است که کدو سبز، خطرات تصلب شرایین و تشکیل سنگ صفرا را کاهش میدهد.
کدو سبز یکی از کمخوراکیترین مواد غذایی در جهان است که باید به آن توجه بیشتری شود و استفاده بیشتری از آن کرد. کدو سبز، سرشار از کاروتنوئیدها، لوتئین و ایزومر زیگزانتین آن است. (در ۱۰۰ گرم - ۴/۳۵ درصد از ارزش روزانه زیگزانتین بدن را تأمین میکند.) این مواد قادر به جمع شدن در بافتهای چشم هستند و از بینایی محافظت میکنند.
اسیدهای اسکوربیک و فولیک زیادی در کدو سبز وجود دارند. به ترتیب، ۱۷ و ۴-۵ درصد از نیاز روزانه و همچنین، ۱۱ درصد نیاز روزانه پتاسیم را تأمین میکنند. همچنین، کدو سبز حاوی فیبر غذایی و آب لازم در عملکرد طبیعی روده است.
کدو سبز، منبع خوبی از آنتیاکسیدانهای لوتئین و زئاگزانتین است که ضد پیری هستند و از سلولهای بدن و پوست، در برابر رادیکالهای آزاد، محافظت میکنند. شما با خوردن هر روز کدو سبز، بیشتر جوان خواهید ماند.