کد خبر: ۲۱۹ |
۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۰
| |

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. آش گوجه فرنگی طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده آش گوجه فرنگی را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید. در این مقاله از روز ایران به بررسی طرز تهیه آش گوجه فرنگی می پردازیم.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی خوشمزه

روز ایران: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. طرز تهیه آش گوجه فرنگی بسیار ساده است و می توانید یه راحتی در منزل درست کنید.آش گوجه فرنگی طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. البته جا‌های دیگر در ایران هم به روش‌های متفاوت این آش را می‌پزند. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده آش گوجه فرنگی را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

مواد لازم آش گوجه فرنگی

* نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
* آبغوره: به مقدار لازم
* گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم
* برنج: ۱۵۰ گرم
* سبزی جعفری، نعنا، تره. ۵۰۰ گرم
* پیاز: ۲ عدد
* رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
* لپه: ‎۱۵۰ گرم

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

طرز تهیه آش گوجه فرنگی

۱. ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز‌ها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد.

۲. برنج و لپه را شسته و با آبکش آب اضافی آن‌ها را میگیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آش به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را کم میکنیم تا غذا بپزد. سبزی‌ها را شسته و خرد میکنیم.

۳. گوجه‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میکنیم.

۴. البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

فوت‌وفن‌ها طرز تهیه آش گوجه فرنگی

۱. آش گوجه فرنگی در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آبغوره تشکیل میدهید در صورت تمایل مقدار آبغوره را زیاد کنید.

۲. اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۳. برای پوست گرفتن گوجه تنها کافیست آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را بکنید.

۴. اضافه کردن گرد غوره به جای آبغوره آش گوجه فرنگی را خوشمزه‌تر میکند.

۵. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخش گرفته شود.

منبع: پاپیون

 
ارسال نظرات
غیر قابل انتشار:۰
|
در انتظار بررسی:۰
|
انتشار یافته:۰