روز ایران: امروز تصمیم داریم روش تهیه ی یک بیسکویت ساده و خوشمزه را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد بزرگ
زرده ی 1 عدد تخم مرغ بزرگ
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند: نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه
نمک: کمی
کره: یک پیمانه (قطعه قطعه شده و به دمای اتاق رسیده شده باشد)
پودر کاکائوی ساده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ کامل، زرده تخم مرغ و وانیل را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم سپس آن را در کناری قرار می دهیم. در ظرفی دیگر، شکر، آرد و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط می کنیم. کره را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مخلوط تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی افزوده و مخلوط کردن را ادامه می دهیم تا خمیری یکدست به وجود آید. نیمی از خمیر را جدا کرده و کنار می گذاریم به نیمه ی دیگر خمیر، پودر کاکائو اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.
به روش های مختلف، می توان دو خمیر را در کنار یکدیگر قرار داد تا شکل های بیسکویت های ما، زیبا شود. در یکی از این روش ها می توانید خمیر سفید را پهن کرده خمیر کاکائویی را در میان آن قرار داده و با یکدیگر، رول کنید. یا دو خمیر را رول کرده کنار هم قرار دهید. پس از این کار، خمیر را داخل کاغذ روغنی پیچیده به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
پس از خارج کردن خمیر از یخچال، آن را به صورت دایره ای برش می زنیم. بیسکویت ها را داخل سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشانده ایم، قرار می دهیم. سینی را در فر با دمای 180 درجه ی سانتیگراد، قرار می دهیم. مدت زمان پخت این بیسکویت، ده تا دوازده دقیقه است.
منبع :تابناک باتو