یکی از محبوب ترین غذاها ماکارونی است ویک وعده لذیذ که روش پخت آن بسیار ساده است.
سویا را داخل قابلمه کوچک همراه با آب قرار داده و اجاره میدهیم تا جوش بیاید و بعد آن را آبکش کرده و آب آن را بگیرید.
پیازها را خرد کنید و بعد داخل ماهیتابه با دو قاشق غذاخوری روغن یامقداری کره سرخ کنید.و هم بزنید تا نسوزد.سویا را به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی سرخ شود بعد رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم تارنگ بگیرد.اندکی بعد مقداری زردچوبه و نمک وپودرفلفل به آن اضافه می کنیم مواد را آنقدر هم بزنید تا به خوبی بپزد.حرارت را ملایم می کنیم . سیب زمینی های شسته شده و پوست گرفته را ورقه ورقه می کنیم تا در کف قابلمه بچینیم.پنیر پیتزا را در سسی که آماده کرده ایم رنده کرده و در حرارت آرام بهم می زنیم تا کامل یکدست و نرم شود.
مرحله بعد نصف قابلمه را آب ریخته اجازه دهید تا جوش بیاید.وقتی جوش آمد به آن نمک و روغن و می توانید کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید در ادامه ماکارونی را هم اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه رشته ها در زیر سطح آب فرو روند. دوباره هم بزنید تا مطمئن شوید به هم چسبیده اند.بعد از 10-12 دقیقه شعله را خاموش کرده وماکارانی را آبکش میکنیم.مقداری آب ولرم بر روی ماکارانی ها می گیریم تا خمیر نشود. بعد قابلمه مدنظر را روی شعله قرارداده مقداری روغن به کف قابلمه ریخته و سپس سیب زمینی ها را در آن می چینیم.
بعد یک ردیف ماکارونی و سس را در قابلمه به صورت یک لایه ماکارونی و یک لایه سس می ریزیم به همین ترتیب داخل قابلمه بریزید.بعد در قابلمه را ببندید اجازه می دهید 45 دقیقه الی 1 ساعت روی حرارت ملایم ماکارانی دم بکشد تا کاملا بپزد.
درانتها در دیسی کشیده باحلقه های گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای اطراف آن را تزئین کنید.
1.روغن را در آب یا ماکارونی خود قرار ندهید.
افزودن روغن به آب یا ماکارونی پخته شده برای جلوگیری از چسبیدن آن باعث لیز خوردن سس شما از رشته فرنگی می شود. در آخر با ماکارونی روغنی روبرو خواهید شد.
2.نمک
نمک زدن به آب فرصت چاشنی سازی برای ماکارونی است. برای طعم دادن به ماکارونی ، آب باید "مانند دریا طعم داشته باشد". سه لیتر آب حداقل به 1 قاشق غذاخوری نمک نیاز دارد.
نشاسته ها بلافاصله آب را جذب می کنند و شما می خواهید درجه حرارت آب بسیار گرم باشد تا شروع به درست پختن رشته ها کنید. رشته هایی که خیلی زود به آنها اضافه می شوند ، نمناک و پخته شده نامناسب هستند.
به محض اینکه ماکارونی خود را در آب بیندازید ، آن را هم بزنید. این باعث می شود که ماکارونی به هم نچسبد ، یا به ته یا کناره قابلمه نچسبد. در مراحل پخت و پز گاهی اوقات هم بزنید.
ماکارونی خود را به اندازه کافی تخلیه کنید تا بیشتر آب آن خارج شود ، اما اجازه ندهید ماکارونی آبکش شده بماند و "خشک" شود. با سرد شدن ، نشاسته ها سفت می شوند و ماکارونی ها به هم می چسبند.
همیشه قبل از پخت رشته رشته سس خود را آماده کنید. پخت ماکارونی باید آخرین مرحله در تهیه غذای شما باشد. سس خود را در قابلمه بزرگ و گسترده ای گرم نگه دارید ، به اندازه کافی بزرگ که ماکارونی خود را به آن اضافه کنید. بلافاصله بعد از تخلیه اضافه کنید.
7.آب را کاملاً جوش بیاورید.
قبل از افزودن ماکارونی ، نمک را به آب جوش اضافه کنید. هنگامی که ماکارونی را اضافه کردید ، درجه حرارت آب کاهش می یابد ، بنابراین قبل از افزودن رشته ماکارونی ، مطمئن شوید که آب در جوش کامل قرار دارد.
به یاد داشته باشید که پخت رشته ها باید آخرین مرحله در تهیه وعده غذایی شما باشد. پس از پخته شدن ماکارونی ، می خواهید بلافاصله آن را به سس اضافه کنید در غیر این صورت شروع به چسبیدن و چسبندگی می کند و شما نمی توانید مشکل را برطرف کنید.
منبع:bbcgoodfood_chatelainesta