یکی از دلایل اصلی مقبولیت غذاهای خیابانی در کشور، به دلیل پیشینه چادرنشینی مردم ترکیه میباشد. باید در نظر بگیریم که فرهنگ غذاهای خیابانی مانند معدنی برای کشور ما در جلب توریسم میباشد. هر شهر این کشور در هر کوی و برزن عطر و بوی غذاهای لذیذ و خوشمزه باعث جلب نظر جهانگردان میگردد.
«مُتَبَّل بادمجان» یکی از پیشغذاهای عربی و معروف لبنانی است که بسیار ساده و سریع تهیه میشود و خاصیت زیادی دارد. متبل برای مهمانیها مناسب است و غذایی سبک و مفید برای شام محسوب میشود. برای تهیه این پیشغذای خوشمزه به این مواد که به راحتی و آسانی تقریباً بیشتر اوقات در هر خانهای موجود است نیاز داریم...
سوجوک نوعی فراورده گوشتی تند است که از گوشت گاو یا بره درست میشود. در طرز تهیه سوجوک از ادویه های متنوعی استفاده می شود که طعم و مزه سوسیس سوجوک را عالی می کند. سوجوک ترکیه فراورده ای به شکل سوسیس یا کالباس است. در این مقاله از سایت روز ایران به بررسی سوجوک چیست؟ طرز تهیه سوجوک ، انواع سوجوک ، فواید سوجوک و دیگر مباحث جذاب در مورد سوسیس سوجوک می پردازیم